Міняємо роботу: як міліціонер став майстром манікюру

Знаряддя своєї роботи Олександр знає бездоганно. Завжди стежить за модними технологіями і тенденціями манікюру. Омбре, френч, місячний манікюр. Зі стразами або візерунками.

У колишнього міліціонера вже є постійні клієнтки. Чоловік зізнається: багато дівчат записуються, щоб познайомитися. Одна з його «прихильниць» приходить тільки до нього, тому що Саша стриманий і в той же час прискіпливий до своєї роботи.

У цій справі Олександр вже два роки. Спочатку хвилювався – що про його захоплення скажуть люди? Не будуть сміятися? І коли бажають зробити манікюр саме у нього стало кілька десятків – сором як рукою зняло.

"Постійно себе вдосконалюєш. Свої якості, свої навички, то додаєш, то забираєш. Постійно різні техніки", - каже Олександр.

Про те, що стане майстром манікюру, Олександр і подумати не міг. Адже майже 5 років працював оперативником карного розшуку.

А три роки тому все змінилося. Повертаючись додому, він і його вагітна дружина Валентина потрапили в аварію. Автомобіль знесло з дороги. Дружина загинула. Олександра засудили умовно.

"У неї колись була така мрія – навчитися робити манікюр і навіть відкрити свій салон", – розповідає Олександр.

Тепер мрію Валентини втілює чоловік. Почав з курсів манікюру в місцевому салоні краси, постійно відвідує тренінги. Передбачає, що згодом відкриє власну студію. Клієнтів вже вистачає.


Джерело: https://www.segodnya.ua/kiev/kother/rabota-dlya-dushi-byvshiy-milicioner-stal-masterom-manikyura-1203242.html