Засновник Tesla почав шукати співробітників через Twitter

Засновник компаній SpaceX і Tesla оголосив набір фахівців зі штучного інтелекту й безпілотних машин. Ілона Маска не цікавлять дипломи – але кандидату потрібно буде скласти тест на кодування. У разі успіху він отримає не тільки роботу, а й запрошення на домашній хакатон.

«Усе, що має значення, – це глибоке розуміння нейромережі та здатність працювати з нею так, щоб це було корисно (останнє – це те, що дійсно складно). Мене не хвилює, навіть якщо ви не закінчили середню школу», – написав Маск у своєму твіттері, розмістивши оголошення про пошук співробітників.

Засновник Tesla й SpaceX прагне, щоб ідеальний кандидат уважно ставився до трудової етики, володів здоровим глуздом й хистом створювати. Усе інше, впевнений Маск, можна здобути у процесі роботи. Кандидату доведеться пройти тестове завдання на вміння програмувати. У разі працевлаштування він буде працювати в команді, що підкоряється безпосередньо Маску.

Крім своїх вимог, Ілон Маск не забув розповісти й про переваги роботи в його команді. Наприклад, доступ до потужного устаткування, необхідного для роботи складних мереж. Крім того, Маск написав, що має намір зібрати співробітників, що працюють зі штучним інтелектом й безпілотними технологіями, на «супер веселу вечірку/хакатон» прямо у себе вдома приблизно на початку березня.

Набір в команду Маск ініціює для повного комплектування співробітників на цілодобові зміни, а також для роботи із постійно зростаючою базою даних автомобілів, що Маск також презентував як плюс роботи з ним. Він зазначив, що у Tesla скоро буде понад мільйон підключених до бази транспортних засобів в усьому світі.


Джерело: https://www.poglyad.tv/vechirka-v-ilona-maska-u-razi-pratsevlashtuvannya-zasnovnyk-tesla-pochav-shukaty-spivrobitnykiv-cherez-twitter/