Google переводить співробітників в Північній Америці на роботу з дому через корона вірус

Також в компанії створили фонд, з якого будуть оплачувати лікарняні для тимчасових співробітників, які заразилися коронавірусом.

Минулого тижня компанія Google рекомендувала співробітникам у Вашингтонському офісі працювати з дому через ризики розповсюдження коронавируса, а з 11 березня розповсюдила цю рекомендацію для всіх співробітників в Північній Америці.

У компанії рекомендували співробітникам всіх офісів Google в США і Канаді працювати з дому, якщо це дозволяють їх посади. У 11 офісах компанії в США і Канаді працюють 100 тис. співробітників.

Подібні заходи пов'язані з повідомленнями про поширення вірусу на північному заході США, включаючи регіон в якому базуються великі офіси Google - Сіетл і Кіркленд.

Також в компанії повідомили про створення фонду COVID-19, кошти з якого підуть на оплату лікарняних тимчасовим співробітникам і постачальникам компанії по всьому світу, якщо у них будуть виявлені симптоми коронавируса.

На початку місяця Google вже скасував щорічну конференцію для розробників через коронавируса. Таке рішення в компанії прийняли слідом за скасуванням аналогічного заходу Facebook .

Нагадаємо, що в Україні через загрозу коронавируса в Україні перенесли проведення iForum . Конференція інтернет-діячів відбудеться не в травні, а в другій половині року.


Джерело: https://nv.ua/ukr/biz/tech/koronavirus-google-perevodit-spivrobitnikiv-na-robotu-z-domu-novini-svitu-50074911.html