ЦЗ провела маштабне профтестування для молоді

У рамках масштабного освітнього фестивалю "Маркет мов" Київський міський центр зайнятості провів профорієнтаційне тестування для молоді.

Столична служба зайнятості прийняла активну участь у фестивалі, що відбувся за підтримки  Міністерства інформаційної політики України та проекту Lingva.Skills за ініціативою Студентської ради при Міністерстві інформаційної політики.

У профтестуванні взяли понад тисячу учасників фестивалю.

Під час фестивалю, служба зайнятості розгорнула мобільний центр профорієнтації у центрі міста, де усі бажаючі мали змогу пройти профдіагностичне тестування, а також ознайомилися з наявними вакансіями.

Особливу увагу фахівці служби зайнятості приділили профорієнтаційному тестуванню для молоді. Всім бажаючим запропоновано виконати практичне завдання по самотестуванню щодо нахилів до певної професії. Своєчасна профорієнтаційна робота з молоддю на сьогодні є основою запобігання молодіжного безробіття та розвитку трудового потенціалу країни.

«Ми покликані  допомогти молоді усвідомити важливість виховання в собі активної життєвої позиції та успішного професійного самовизначення», - зазначили у службі зайнятості.

Крім цього, для учасників фестивалю фахівці служби зайнятості провели майстер-класи по складанню резюме, а також надали консультації по працевлаштуванню.

Зазначимо, для розширення можливостей працевлаштування молоді служба зайнятості проводить такі заходи, як «Ярмарок вакансій для молоді», «День зайнятості молоді», «День відкритих дверей навчальних закладів» тощо.


З повагою

відділ інформаційної роботи

Київського міського центру зайнятості

т/ф 044/537 60 88

www.dcz.gov.ua/kie