"Біблійний результат". Експерт прокоментував повальну міграцію українців за кордон

Те, що відбувається з міграцією українців за кордон в останні 10 років, порівняно з біблійним результатом. Таку думку висловив президент Всеукраїнської асоціації компаній із міжнародного працевлаштування Василь Воскобойник.

Нагадаємо, що згідно з Біблією, пророк Мойсей вивів євреїв з єгипетського полону до Палестини і водив їх пустелею сорок років, щоб померли ті, хто пам'ятав своє пригнічене становище в Єгипті.

"Український результат йде зворотним чином - наші громадяни активно "виходять" з батьківщини. "Пророки", які кличуть українців йти за кордон, називаються "стабільність" і "заможність", і живуть вони у країнах Західного світу (Європи та США). цікаво, українці тікають від свободи, яку вони самі здобули у боротьбі”, – каже Воскобійник.

При цьому, зазначає експерт, українці їдуть переважно до демократичних розвинених суспільств. Найгірше, що активна частина суспільства не бачить майбутнього вдома, додає він. І чи не всі українські батьки мріють, щоб їхні діти поїхали за кордон та влаштовували своє життя у успішніших країнах.

У результаті населення України стрімко зменшується, залишаються люди похилого віку і неактивна частина населення з корумпованою верхівкою влади зверху.

"Народжуваність продовжує падати, а найкращі та перспективні їдуть за кордон, де швидко розчиняються, перетворюючись у другому поколінні на "поляків", "італійців", "німців", "британців", "канадців" тощо), – розповідає Василь Воскобійник.

Цей поступовий результат населення є найбільшим викликом для існування України, на який поки що відповіді в українських еліт немає, підсумовує президент Всеукраїнської асоціації компаній з міжнародного працевлаштування.


Джерело: https://ubr.ua/labor-market/ukrainian-labor-market/biblejskij-iskhod-ekspert-prokommentiroval-povalnuju-mihratsiju-zarobitchan-iz-ukrainy-4011153