Найвищий бізнес-центр України обмежив доступ офісних працівників до ТРЦ

З 1 листопада 2021 року у столичному багатофункціональному комплексі "Гулівер" обмежили доступ офісних співробітників та відвідувачів бізнес-центру до будівлі торговельно-розважального центру. Це стосується тих людей, які не мають Covid-сертифікатів або діючого результату ПЛР-тесту, сказано в листі керуючої компанії, адресованому орендарям.

"У зв'язку з ухваленням рішення держкомісією… про встановлення в Києві "червоного" рівня епідеміологічної небезпеки… доступ відвідувачів та працівників бізнес-центру до ТРЦ буде обмежений з 00 год. 00 хв. 1 листопада 2021 р.", – сказано у листі.

Крім того, до виходу Києва з "червоної" зони у торгово-офісному центрі "Гулівер" діятимуть такі обмеження:

  • робота ліфтів обмежена: вони не здійснюватимуть зупинки на 5-му та 6-му поверхах (фуд-корт);
  • у зоні переходу між БЦ (7-й поверх) та ТРЦ (6-й поверх) охорона перевірятиме наявність "ковід"-документів;
  • буде організовано посилений контроль за дотриманням правил карантину.

Перейти з бізнес-центру до ТРЦ можна також, надавши довідку про одужання.

Багатофункціональний комплекс "Гулівер" посідає другий рядок у списку найвищих будівель України (його випередив лише столичний ЖК на Кловському узвозі, 7) та перший – серед офісних центрів.

Нагадаємо, що локдаун у Києві, який набув чинності 1 листопада, триватиме щонайменше протягом місяця, повідомив Віталій Кличко. Але рішення про перехід у "помаранчеву" зону можуть ухвалити через 2-3 тижні у разі покращення епідситуації.


Джерело: https://ubr.ua/business-practice/laws-and-business/stolichnye-biznes-tsentry-nachali-ohranichivat-dostup-ofisnykh-rabotnikov-k-trts-4008931