Податкова попередила про можливі збої в роботі е-сервісів

Сьогодні, 5 січня, з 22:00 можливі часткові обмеження доступу до електронних сервісів Державної податкової служби (ДПС). Перебої можуть тривати до 01:00 6 січня, повідомив прес-центр служби.

Проблеми можливі в зв'язку з проведенням обслуговування програмно-технічного комплексу кваліфікованого постачальника електронних послуг. Роботи стосуються інформаційно-довідкового департаменту держслужби.

Раніше податківці проінформували, що в святковий період Єдиного реєстру податкових документів буде працювати для прийому до обробки розрахунків коригування і накладних з 4 по 6 січня і далі з 11 числа.

Нагадаємо, з 1 січня 2021 року запрацював єдиний рахунок для сплати податків. Він відкритий на ім'я Державної податкової служби по субрахунку 3855 "Єдиний рахунок".

Крім того, з початку року ввели в дію нові бюджетні рахунки для сплати податків. Якщо кошти підуть на старі, вони не будуть зараховуватися казначейством і повернуться платникам як "нез'ясовані платежі".


Джерело: https://ubr.ua/ukraine-and-world/society/elektronnye-servisy-hosnalohovoj-budut-rabotat-s-perebojami-nazvany-daty-3898925