Бізнесу на карантині вихідного дня порадили "шукати додаткові джерела доходу"

Українським підприємцям, яким доводиться закриватися через карантин вихідного дня, порадили "шукати додаткові джерела доходу", а також іти працювати в лікарні.

Таку заяву зробила заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Микичак, передає Еспресо.TV.

"Ми просто просимо озирнутися навколо себе і знайти інші додаткові джерела доходу, де можна заробляти під час карантину – з дому, онлайн, дистанційно, надаючи дистанційні послуги навинос, на вивезення тощо", – заявила Микичак.

Крім того, за її словами, тимчасові робочі місця для підприємців у вимушеному простої готові надати лікарні. Вона зазначила, що тепер лікарні і центри медичної допомоги потребують "сильних і здорових робочих рук" – економістів, бухгалтерів, санітарок, техніків, працівників пральні та кухні, електриків, водіїв, охоронників, вахтерів, різноробів та ін.

"Приходьте в лікарні. У нас є можливість прийняти на роботу кожного. Допоможіть медицині рятувати життя кожного з нас, наших рідних і близьких", – сказала Микичак.

Нагадаємо, 14-15 листопада в Україні були перші вихідні з жорстким карантином. Нові обмеження торкнулися тільки суботи та неділі, майже все було закрито, за винятком об'єктів критичної інфраструктури і громадського транспорту.


Джерело: https://economics.segodnya.ua/ua/economics/business/biznesu-na-karantine-vyhodnogo-dnya-posovetovali-iskat-dopolnitelnye-istochniki-dohoda-1489284.html