Укрпошта підвищить зарплати співробітникам

На підприємстві піднімуть зарплати листоношам і начальникам сільських відділень. Зростання зарплат планують у два етапи. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Підвищення окладів планується в два етапи. З 1 квітня збільшення окладів відбудеться на 6%, також очікується підвищення з 1 липня для тих листонош і начальників сільських відділень, які мають посадовий оклад менше мінімальної зарплати.

Таке підвищення окладів відбудеться за рахунок поліпшення фінпоказників Укрпошти та завдяки додатковому фінансуванню на покриття збитків, що утворилися за доставку пенсій.

"Вперше за багато років за підтримки президента України Укрпошта отримала 500 млн гривень на покриття витрат на доставку пенсій та монетизованих субсидій. Саме це дає можливість однієї з найбільших державних компаній працювати без збитків, без скорочення штату співробітників і навіть з підвищенням заробітної плати", - сказав генеральний директор підприємства Володимир Омелян.

Заробітну плату підвищать для понад 37 тис. співробітників Укрпошти - близько 29 тис. листонош і 8,5 тис. сільських начальників поштових відділень.


Джерело: https://korrespondent.net/business/companies/4075346-ukrpochta-povysyt-zarplaty-sotrudnykam