Кращий гравець у "Тетріс" отримав роботу мрії

Один з кращих гравців в знамениту гру "Тетріс" стример під псевдонімом Wumbotize отримав цікаву пропозицію від розробників Tetris 99 і самої Nintendo. Компаніям сподобалося те, наскільки професійно стример обігрує інших гравців – відтепер він буде робити те ж саме в Tetris 99, причому за гроші.

Ліга космічна станція Gaming помітила рівень професіоналізму гравця, оцінила його потенціал і уклала з Wumbotize контракт. Після цього ліга включила Tetris 99 в перелік кіберспортивних ігор, поряд з Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends і StarCrat. Tetris 99 був випущений 13 лютого для портативної ігрової приставки Nintendo Switch. Оновлена класика отримала елементи з модного зараз жанру "королівської битви" (battle royale), популяризував розрахованими на багато іграми PUBG або Fortnite.

Одночасно в "Тетрисе" знаходиться 99 гравців, які можуть атакувати один одного, завалюючи ретельно зібрані ряди цегли купою зайвих деталей, що підвищує рівень залученості і надає дух змагання в реальному часі. Ну чим не робота мрії: сидіти, грати цілодобово безперервно і отримувати за це чималі гроші?


Джерело: https://www.segodnya.ua/lifestyle/science/luchshiy-igrok-v-tetris-poluchil-rabotu-mechty-1230472.html