Дніпровські медики зможуть знайти роботу на спеціальному сервісі

Вакансії для лікарів зібрали на одному ресурсі, щоб швидше підібрати фахівця. У Дніпропетровській області запустили онлайн-сервіс, який допоможе починаючим медпрацівникам влаштуватися на роботу.

Так, перед студентами-випускниками традиційно постає цілком звичний питання працевлаштування після проходження інтернатури. Щоб молодим фахівцям було простіше орієнтуватися у сфері працевлаштування, в області запустили сайт, завдяки якому бажаючі зможуть без проблем знайти підходяще місце.

"Питання пошуку роботи актуальне у будь-якій професії. В тому числі і для медиків. Лікарі прагнуть знайти хороше місце, а роботодавці — кваліфікованого фахівця. Щоб допомогти їм, створили сервіс із пошуку роботи. Це нова модель взаємодії медиків та закладів охорони здоров'я", — розповів директор департаменту охорони здоров'я ДнепрОГА Наталія Будяк.

Щоб знайти роботу, здобувачеві необхідно зайти на сайт dozdniprooda.com.ua і вибрати зі списку відповідне оголошення. Зараз на сайті всього п'ять вакансій. Серед них — фахівці в області статистики (збору та аналізу отриманої інформації), лікар-ендокринолог, анестезіолог та медсестра.

Під кожною вакансією також відображаються основні завдання та вимоги, місце роботи (місто області) та заробітна плата. Так, аналітику пропонують заробіток в п'ять тисяч гривень, ендокринолога – 2100 грн, анестезіологу – 9000 грн.

Резюме опублікувати може і сам претендент. Для цього потрібно на головній сторінці сайту натиснути на кнопку "відправити резюме" і у вікні заповнити інформаційну форму. Медики сподіваються, що ініціатива допоможе фахівцям зробити успішний кар'єрний старт.


Джерело: https://www.segodnya.ua/regions/dnepr/dneprovskie-mediki-smogut-nayti-rabotu-na-specialnom-servise-1284684.html