Британський сайт шукає туриста на зарплату в $100 тисяч

Сайт люксових речей HushHush відкрив вакансію мандрівника із зарплатою в 100 тисяч доларів. В обов'язки туриста буде входити тестування розкішних машин, яхт, а також поїздки на приватні острови.

"Ми шукаємо людину, яка зможе тестувати розкішні продукти та давати їм якісну оцінку перш, ніж вони будуть виставлені на продаж. Також співробітник буде багато подорожувати, щоб перевіряти приватні острови і нерухомість по всьому світу", — сказано в оголошенні.

"Мета нашого сайту — запропонувати все, що потрібно мільйонерам, і стати провідним магазином, де заможні споживачі зможуть придбати кращі речі в світі. Ми шукаємо тестера розкішних продуктів, щоб перевірити наші продукти, перш ніж вони надійдуть у продаж для широкої публіки. Успішний кандидат повинен буде протестувати продукти на предмет їх стилю, комфорту, продуктивності та придатності, а також підготувати детальний звіт по кожному елементу", – йдеться у оголошенні.

Сайт HushHush отримав назву "Amazon для мільйонерів". Його запустив 29-річний британець Аарон Харпин. У списку доступних позицій входить французький замок за 62 мільйони фунтів стерлінгів і супер яхта вартістю 21 мільйон фунтів стерлінгів.

"Звичайно, ми хочемо, щоб наші клієнти знали, що кожен товар має гарантію якості. Ось чому ми шукаємо тестера", – йдеться у повідомленні.


Джерело: https://www.obozrevatel.com/travel/news/vakansiya-mechtyi-britanskij-sajt-ischet-turista-na-zarplatu-v-100-tyisyach.htm