Google - найкраще місце для роботи за версією Forbes

Холдинг Alphabet, який є материнською компанією Google, став кращим роботодавцем 2018 року згідно з рейтингом, опублікованим авторитетним американським виданням Forbes.

Офіс Google - одне із самих креативних, цікавих, творчих і стильних місць. На перший погляд і не зрозумієш, що це не самий великий в світі дитячий сад, а компанія, де працюють генії технічної думки. В офісі створюють атмосферу легкості та невимушеності, а також умови для того, щоб співробітники відчували себе максимально комфортно.

1. Робоче місце

Тут немає звичних робочих місць: стіл, стілець і ноутбук. Офіс-печера для тих, хто любить працювати в тиші і темряві, капсула-вулик або ж висячі кокони для проведення зустрічей, телефонні будки для секретних розмов або ж мініатюрні офіси для тих, хто боїться відкритих просторів. А можна просто посидіти в ніші в стіні.ото

2. Дозвілля працівників

В компанії багато всяких місць для відпочинку та розваг: баскетбольні та футбольні майданчики, скалодроми, настільні ігри та автомати з аркадами, міні-гольф на даху, діджейський пульт в підвалі, піщана майданчик для пляжного волейболу, басейн, таємна кімната-бібліотека з каміном, велика стіна для гри в мозаїку, фітнес-центр з безліччю тренажерів, старі приставки для любителів ретро-ігор. Незрозуміло, коли ж люди встигають працювати?

3. Здоров'я і харчування

Компанія намагається забезпечувати максимально різноманітне і збалансоване харчування. Вся їжа і напої для співробітників безкоштовні. У будь-який час можна або самому приготувати собі їжу, або попросити професійних кухарів. В їдальні тобі приготують що душа забажає - від простих макаронів до вишуканих салатів і стейків. У різних куточках офісу можна знайти безліч фруктів, овочів, свіжих соків, десертів, печива, цукерок і жуйок.

І, звичайно ж, хороший кави в кожній кімнаті. А ще в офісах є медичні центри, стоять масажні крісла та спеціальні відсіки, які захищають від світла та звуку, в них можна подрімати.

4. Зарплата та інші соціальні гарантії

Як повідомляє Wall Street Journal, середня зарплата співробітника корпорації Alphabet, в яку входить компанія Google - 197 тисяч доларів в рік. Крім усього іншого, дуже хороша медична страховка і 5 тижнів відпустки на рік.


Джерело: https://kp.ua/incidents/619981-Google-luchshee-mesto-dlia-raboty-po-versyy-Forbes