Трейдер (помічник трейдера)

50000 грн.
Готовы взять выпускника / студента последних курсов
Дата публикации:
27.09.2022
Компания:
Контактное лицо:
Аліна
Адрес:
г.Киев, вул. Паньківська, 2
Вид занятости:
Полная занятость, Неполная занятость, Удаленная работа, Свободный график
Образование:
любое образование
Опыт работы:
любой опыт работы
Командировки:
невозможны
Описание вакансии:

Ми -  консалтингова компанія, яка знаходиться в пошуку амбітних людей, готових працювати та заробляти. Запрошуємо в свою команду як досвідчених трейдерів, так і людей без досвіду роботи. Якщо Ви готові вчитися та працювати в команді, тоді ми чекаємо саме на вас!

Ви нам підходите, якщо Ви:- цілеспрямовані;- маєте вищу освіту або здобуваєте її;- цікавитеся фінанансами;- стресостійкі;- готові працювати на результат;- готові навчатися;- вмієте працювати в команді.

Ми пропонуємо:- прозору форму співробітництва;- доступ до капіталу компанії;- постійний розвиток у колі досвідчених трейдерів;- розбір помилок із ризик-менеджером;- немає обмежень заробітку. Все залежить лише від вас!

Обов'язки:- укладання угод купівлі-продажу фінансових активів;- технічний аналіз акцій, валют та провідних ф'ючерсних контрактів;- планування торгово-інвестиційної діяльності;- аналіз та управління ризиками;- моніторинг основних подій на фінансових ринках.

Умови:- графік роботи: Пн - Пт, години не фіксовані, самостійно плануєте свій робочий день;- Заробітна плата - ставка 1000$ + %;- Можливість віддаленої роботи (з урахуванням того, що необхідно буде з'являтися в офісі).

Якщо Ви готові потрапити до успішної команди однодумців, чекаємо відгуку на нашу вакансію:

Поделиться
Получайте первыми новые вакансии на свою электронную почту!