Робітник виробництва. Робота в Польщі з проживанням.

Дата публикации:
22.06.2023
Компания:
Адрес:
Работа за границей, г.Легіоново біля Варшави
Вид занятости:
Полная занятость, Сменный график
Образование:
любое образование
Опыт работы:
любой опыт работы
Командировки:
возможны
Описание вакансии:

На виробництві, яке знаходиться в м. Міхалув-Регінув / Michałów-Reginów  і займається виготовленням булочок для бургерів (mcDonald's).

Завдання працівників:  Працівник на робочому місці контролює процес виготовлення булочних виробів. Займається розкладкою форм для випічки, контроль якості булочних виробів. Фасування та пакування булочних виробів. Наклеювання штрих-кодів та наклейок на упаковані вироби. Вкладання  готових виробів до пластикових контейнерів  та транспортування на склад.  Досвід роботи на виробництві харчових продуктів.  /

Організація підприємства: Приміщення підприємства теплі. Можливість скористатись з їдальні (автомати с кавою, чаєм, солодощами, мікрохвильова піч). Перерва на обід  - 20 - 30 хв.

Графік роботи: На підприємстві діє 3 змінний графік роботи (з 6.00 - 14.00; 14.00 – 22.00; 22.00 – 6.00).

Або 4 бригады.

Заробітна плата:  Основна  заробітна плата в розмірі – 23,00 зл. брутто/год+ додаток за нічні зміни 20% від заробітної плати + премія за відсутність прогулів та лікарняні дні – 250зл. брутто/ міс. + 150  зл. на кожну неділю. Додаткові грошові нагороди (визначає керівник лінії) = В середньому заробітна плата працівників становить від 3800 зл. нетто.

Проживання:  Надаєми працівниками безкоштовне житло.                                                                                                                                                            

в якому проживає в середньому від 3-5 чоловік в кімнаті. Житло укомплектоване необхідними для життя пристроями та має всі необхідні умови для життя працівників.

Довіз до роботи:  Довіз до місця праці – працівник буде добиратись пішком на роботу  (1-2 км). Наша агенція прикладає максимум зусиль, щоб знайти житло поблизу підприємства.

Продовження терміну перебування на території Польщі:Агенція Manpower зацікавлена, щоб наші працівники зостались на території Польщі як можна довше. В зв’язку з цим ми допомагаємо  в виготовлені  Карт Побуту (виготовлення карти Побуту триває від 6-9 місяців), а також робимо Запрошення для наступного приїзду наших працівників та їх родин.   

Поделиться
Получайте первыми новые вакансии на свою электронную почту!