Пропонуємо роботу оператору верстата з ЧПУ в Чехії

60000 грн.
Дата публикации:
02.08.2024
Компания:
ФОП Мацьків С. Б. Все вакансии компании
Адрес:
Работа за границей, г.Чехія, Копшивніце
Вид занятости:
Полная занятость
Образование:
среднее специальное
Опыт работы:
от 1 года
Командировки:
возможны
Описание вакансии:
  • Пропонуємо роботу операторам верстата з ЧПУ у Чехії.

Вимоги до вмінь та навичок кандидатів: 1. Середня або вища профільна спеціальна освіта; 2. Досвід роботи не менше 1 року; 3. Бажано знання мови програмування Heidenhain, Fanuc, Yasnac або Sinumerik; 4. Вміння читати технічну документацію.

Що робити? : Виробництво деталей на обробних центрах з ЧПК (фрезерувальні чи токарні) стійка керування Fanuc, Heidenhain, Sinumerik, Yasnak; Налаштування верстата з ЧПК – заміна різців, калібрація, запуск вже встановленої программи; Здійснення контролю розмірів готової деталі.

ЗП:  до 255 крон/год брутто(з урахуванням премії, особистої оцінки та доплат за зміни) відповідно до Вашого досвіду; доплати за денну, нічну зміну, понаднормову роботу.

Офіційне працевлаштування – повне соціальне та медичне страхування, 25 днів оплачуваної відпустки;  Робота в три зміни по 8 годин (пів години перерва), 5 днів на тиждень;  Понаднормові години за домовленістю; Вартість харчування на робочому місці зі спеціальною знижкою; Проїзд за власний рахунок.

Житло надає та з більшої частини фінансує роботодавець, умови комфортні. Можливо заселитися з дружиною і 2 дітьми. Кількість вільних місць - за запитом. Власники віз - 2500 крон/місяць за особу. Власники робочих карт - 5000 крон/місяць за особу.

Навчання чеській мові та професійне навчання, яке готує працівників до виконання конкретних робочих завдань і розвиває теоретичні та практичні навички;

Професійний та приємний координатор CZ, UA, RU на місці щодня;

Можливість підвищення кваліфікації, просування по кар’єрних сходах;

  • ДОДАТКОВА ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ:
  •  (ФОП Мацьків С.Б. внесено до переліку суб'єктів господарювання, що надають послуги у сфері посередництва у працевлаштуванні за кордоном). Торгова марка туристична агенція «Камон-тур», м. Львів, вул. Генерала Грекова, 6 тел. +380676729384
  • Більше інформації на сайті : https://www.kamon-tur.com/praczevlashtuvannya-za-kodonom/
  • Більше інформації та більше вакансій на нашому телеграм каналі:  ttps://t.me/kamontur_robota

Поделиться
Получайте первыми новые вакансии на свою электронную почту!