Оператор виробництва

30000 грн.
Готові взяти випускника / студента останніх курсів
Дата публікації:
22.06.2023
Компанія:
Адреса:
Робота за кордоном, м.Більсько-Бяла
Вид зайнятості:
Повна занятість
Освіта:
будь-яка
Досвід роботи:
будь-який досвід роботи
Відрядження:
неможливі
Опис вакансії:

На підприємство, яке знаходиться в м. Бєльско – Бяла, Мазаньцовіце / Bielsko – Biała, Mazańcowice, і займається обслуговуванням прес-формувальнoї машини.

Завдання працівників

Завод займається виробництвом металевих трубок з гумовими приводами до автомобільних кондиціонерів. Легка праця при машинах.

Обслуговування машин монтажу. Обслуговування автоматичних зварювальних машин (зварювання двох елементів,  після чого відбувається відібрання деталів та складання до ящика, видрук наклейки з кодем цієї деталі).

Робота при експлуатації труборізних машин, формувальних машин і мийок для знежирення труб-формування.

Організація підприємства:

Можливість скористатись з їдальні (автомати с кавою, чаєм, солодощами,  мікрохвильова піч) . 2 перерви на обід  по 20 хв.

 

Графік роботи: 

На підприємстві діє наступний  графік роботи: 4 бригадний, 2 зміни по 12 годин, 6.00-18.00 і 18.00-6.00.

 

Заробітна плата:

Роботодавець гарантує: основна  заробітна плата в розмірі – 23,40 зл. брутто /міс. + додаток за нічні зміни 20% від заробітної плати + премія– 120 зл. Премія за відсутність прогулів 80 брутто/ міс. + додаток за доїзд 3 зл/км + додаток за прання 42 зл.;  за роботу не менше 4 годин в один вихідний день ми отримуємо 50 злотих / брутто / 1 день

Наднормові години: 

Кожен працівник, після того як набереться досвіду, може попросити керівника лінії  зостатись на наднормові години. Робота в вихідні дні (згідно графіку), +100% до ставки.

Проживання:

     Заклад надає працівниками житло (хостел) в якому проживає в середньому від 3-5 чоловік в кімнаті., вартість котрого становить вiд 400  зл./міс. вказані кошти відраховуються від заробітної плати.

      Якщо Ви орендуєте житло самостійно, працедавець доплачує 440 зл.брутто на протязі 180 днів вказана сума долічається до заробітної плати і виплачується разом із винагородою на банківський рахунок до 10 числа наступного місяця.

 

Довіз до роботи:

Довіз до місця праці –працівник буде їздити до праці міським транспортом.

Наша агенція прикладає максимум зусиль, щоб знайти житло поблизу підприємства.

Продовження терміну перебування на території Польщі:

Агенція Manpower зацікавлена, щоб наші працівники зостались на території Польщі як можна довше. В зв’язку з цим ми допомагаємо  в виготовлені  Карт Побуту (виготовлення карти Побуту триває від 6-9 місяців), а також робимо Запрошення для наступного приїзду наших працівників та їх родин.

Поділитися
Схожі вакансії
Оператор виробництва
Lugera|Словакия
30000 грн.
Оператор виробництва
Alexx Quality Work|Черношин, Плзенський край, Чеська республіка
Отримуйте першими нові вакансії на свою електронну пошту!