В Україні стартував національний проєкт Future Perfect із популяризації англійської мови

В Україні запускають проєкт Future Perfect, який має на меті зробити англійську мову міжнародного спілкування в Україні.

Джерело: віцепрем'єр-міністр Михайло Федоров.

Подібності: Для вивчення англійської запустили платформи Promova та Empower. Платформа для вивчення мов із персоналізованим підходом Promova пропонує українцям преміум доступ до всіх мовних курсів на три роки. А онлайн-платформа для вивчення англійської Empower від Кембриджського університету доступна українським викладачам і студентам.

Цитата: "Якщо людина хоче вивчити англійську, але не має фінансових можливостей, то за певними критеріями, що будуть визначені в майбутньому, вона зможе автоматично отримати сертифікат, щоб за його допомогою сплатити за роботу репетитора або певні мовні курси".

Деталі: Програма буде відкрита для кожного незалежно від фінансового становища чи місця проживання. Українці отримають індивідуальний підхід та відкритий доступ до освітніх ресурсів. 56% українців хочуть підвищити рівень володіння іноземною мовою, наголосив віцепрем'єр-міністр Михайло Федоров.

Promova входить до ТОП-10 додатків для вивчення мов. Тепер українці мають безкоштовний преміум-доступ до всіх мовних курсів на платформі на 3 роки.

Як його отримати

Зареєструйтеся та підтвердіть громадянство за допомогою Дія.Підпису. На платформі є уроки для кожного, тож ви точно знайдете щось для себе. Завантажуйте за посиланням — https://promova.com/free-for-ukraine

Які переваги платформи

  • Уроки для всіх рівнів - від beginner до advanced
  • Доступ до курсів з бізнес-англійської та англійської для подорожей
  • Уроки англійської за серіалами
  • Практика з носіями мови - це крута можливість знайти друзів з інших країн.


Джерело: ubr.ua