Через коронавірус співробітників Twitter по всьому світу попросили працювати з дому

Для деяких країн віддалену роботу зробили обов'язковою

Персонал компанії Twitter по всьому світу попросили працювати з дому, щоб зупинити поширення коронавіруса. Мова про це йде в блозі голови відділу кадрів Twitter Дженніфер Крісті.

"Ми наполегливо рекомендуємо всім співробітникам по всьому світу працювати з дому, якщо вони можуть.

Наша мета – знизити ймовірність поширення коронавірусу COVID-19 для нас і навколишнього світу ", – заявила Крісті.

При цьому робота з дому буде обов'язковою для співробітників в офісах компанії в Південній Кореї, Гонконзі та Японії, де поширення коронавірусу відбувається особливо швидко.

Як відомо, в світі число жертв коронавірусу, станом на 11:00 вівторка, 3 березня, склало 3117 чоловік. Найбільше смертей зафіксовано в провінції Хубей в самому Китаї – 2834. Після нього в сумній статистиці Іран – там померли 66 осіб. В Італії вірус забрав життя 52 осіб. А всього в світі заразилися вже понад 90 тисяч осіб в 72 країнах.

При цьому в Україні зафіксований перший випадок зараження коронавірусною інфекцією COVID-19. У зв'язку з цим уряд запустив спеціальний портал, присвячений коронавірусу і поширенню інфекції в країні і решті світу.

Щоб уникнути поширення фейків, автори сайту рекомендують стежити за оновленнями на сайтах МОЗ, Кабміну, Центру громадського здоров'я та Всесвітньої організації охорони здоров'я, а тим, хто опинився за кордоном і потребує допомоги, – зв'язатися з посольством України в країні свого перебування.


Джерело: https://www.segodnya.ua/ua/economics/business/iz-za-koronavirusa-sotrudnikov-twitter-po-vsemu-miru-poprosili-rabotat-iz-doma-1410962.html