Зарплата від 40 тис. грн: де стільки платять

Пошукачі найчастіше при виборі роботи звертають увагу на розмір заробітної плати. Попри те, що середня зарплата становить трохи більше 10 тис. грн, можна знайти вакансії з оплатою 40 і більше тисяч гривень.

У листопаді найбільше високооплачуваних вакансій пропонували в IT, продажах, будівництві, банківській сфері та маркетингу.

Так, програмісти готові платити $4,5 тис. робототехніку, який буде вести проекти зі створення програмно-апаратних комплексів, здійснювати технічну підтримку замовників. Це понад 108 тис. грн.

Керівнику інноваційного діагностичного центру, що спеціалізується в галузі інформаційної медицини обіцяють від 40 тис. грн.

Інженеру-технологу, який займатиметься розробкою нових продуктів, впровадженням технологічної дисципліни, розробкою, розрахунком багатофазних рецептур готові платити 50 тис. грн.

У третьому кварталі зарплати українців упали на 17%. Найбільше зменшилися доходи у сфері домашнього персоналу - на 44%. У середньому працівники отримують 5500 грн. Зменшилися заробітки у сфері охорони та барно-ресторанній індустрії. Працівникам пропонували на 22% менше, ніж раніше. Охоронці у середньому отримували 5800 грн, бармени - 7100 грн.


Джерело: https://gazeta.ua/articles/economics/_zarplata-vid-40-tis-grn-de-stilki-platyat/939162