Міністерство охорони здоров'я України шукає співробітників в нову державну службу

Здобувачі посад в системі охорони здоров'я, яким готові платити від 42 тис. до 50 тис. грн, повинні бути готові до "викликам старої системи", зазначила в. о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун. Супрун зазначила, що необхідно вдосконалювати неефективні механізми в охороні здоров'я"У кожного своє уявлення dream team. Але якщо ви шукаєте місце, де зможете працювати над трансформацією країни і втілювати свої найсміливіші рішення у команді однодумців – можливо, вам пора до нас на борт? Поступово завершуємо набирати працівників нової державної служби – Міністерства охорони здоров'я України. На цей раз оголошуємо конкурс на керівні посади у директорати: шукаємо генерального директора директорату освіти, науки, кадрів та інновацій і 10 керівників експертних груп", – написала вона.І.про. міністра охорони здоров'я обіцяє зарплату гендиректора в 50 тис. грн, а керівника експертних груп – від 42,4 тис. грн.
"Значна частина роботи над змінами – вдосконалення неефективних механізмів, які гальмують систему охорони здоров'я. Тому треба бути трохи бунтарем, готовим до викликів старої системи. Але насамперед ефективним управлінцем, який буде допомагати своїй команді виконувати складні, але важливі рішення, які покращать життя мільйонів людей", – наголосила Супрун.
За її словами, прийом документів триватиме до 8 лютого.


Джерело: https://gordonua.com/news/money/suprun-obyavila-o-vakansiyah-dlya-nemnogo-buntarey-s-zarplatoy-v-50-tys-grn-680341.html