Кому пропонують найвищу зарплату в Україні?

Українці в середньому отримують 10 573 грн. в місяць. Найвища середня зарплата в Києві – 16546 грн. Найнижча – у Чернігівській обл (8005 грн).

Правда, на сайтах пошуку роботи пропонують вакансії з оплатою вище середньої.

Керівник відділу з підбору персоналу

Від кандидата вимагається досвід роботи, знання англійської на високому рівні. Крім високої зарплати, роботодавець обіцяє корпоративні обіди, знижки на профільне навчання, курси англійської, спортзал.

Комерційний директор

Комерційному директору пропонують зарплату 70 тис. грн.. Потрібно буде займатися стратегією продажів, організацією бізнес-процесів, плануванням і організацією планів продажів.

Стоматолог-ортодонт

Столична клініка шукає стоматолога-ортодонта на зарплату 70 тис. грн.. Досвід роботи від трьох років. Потрібно вміти працювати з різними видами брекет-систем і апаратів.

Керівник напрямку ризик-менеджменту

Фахівця обіцяють платити 110 тис. грн.. В обов'язки буде входити розробка, моніторинг, оптимізація моделей для автоматизації прийняття рішень. Також керівництво напрямком і оптимізація бізнес-процесів збору простроченої заборгованості, пошук шляхів розширення додаткової інформації для оцінки клієнта.

Старший веб-розробник

Традиційно найвища зарплата в IT-сфері. Спеціаліста шукають на зарплату 140 тис. грн для американського партнера. Потрібні фахівці криптовалют з професійним досвідом PHP(Laravel), Javascript, PostgreSQL, MySQL, Git, OOP. Також обов'язково знання англійської.


Джерело: https://news.finance.ua/ru/news/-/443849/ot-60-tys-grn-komu-predlagayut-samuyu-vysokuyu-zarplatu