Як володіння англійською мовою допоможе вам більше заробляти

Втомилися воювати з дітьми, доводячи, що знання, отримані в школі, знадобляться їм у дорослому житті? І що вивчення англійської не просто ваша примха? Або самі не можете знайти мотивацію, щоб нарешті записати на мовні курси? Так от: згідно з аналізом знання англійської дасть можливість заробляти майже в два рази більше.Вимога про володіння англійською мовою фігурує в кожній п'ятій вакансії. Найчастіше знання іноземної мови потрібні від IT-фахівців (програмістів і розробників, інженерів, фахівців підтримки Helpdesk і т. д.), менеджерів по роботі з клієнтами, інтернет-маркетологів, адміністративного персоналу (співробітників call-центрів, перекладачів, персональних асистентів, секретарів).При цьому більше третини роботодавців не уточнюють, на якому рівні співробітник повинен володіти англійською мовою. Однаково затребувані рівні Intermediate і Upper-Intermediate - на них припадає 18% всіх розміщених вакансій. Трохи рідше зустрічається вимога володіти англійською на рівні Fluent і Advanced. А ось початковий рівень (beginner) майже не згадується роботодавцями і зустрічається в поодиноких випадках.
Звичайно, разом з підвищенням вимог до кандидата ростуть і зарплатні пропозиції. Так, якщо протягом 2019 року в середньому на вакансії говорилося про заробітки від 10 000 грн, то у пропозиціях про роботу, де потрібно англійську мову, фігурують такі цифри:
1. Володіння англійською без вказівки необхідного рівня - від 16400 грн (+ 64% початкової до середньої зарплати).
2. Рівень Intermediate - від 17 500 грн (+ 75% початкової до середньої зарплати).
3. Рівень Advanced - від 22 500 грн (+ 125% початкової до середньої зарплати).
Не лежить душа саме до англійської? На жаль, інші іноземні мови набагато менш популярні серед роботодавців. Тільки в одній вакансії з 100 згадується німецьку мову, а на французьку, іспанську та італійську доводитися і того менше пропозицій про роботу (до 0,5%).


Джерело: https://blogs.korrespondent.net/blog/events/4143947/