За минулий рік центром зайнятості працевлаштовано на «Київводоканал» 137 осіб

Київський міський центр зайнятості спільно з ПрАТ «АК «Київводоканал» провели інформаційно – рекрутинговий захід «Київводоканал відчиняє двері» та надали консультації щодо працевлаштування на підприємство.

Як повідомив директор Київського міського центру зайнятості Віктор Білич,  за минулий рік службою зайнятості працевлаштовано на ПрАТ «АК « Київводоканал» 137 осіб з числа безробітних.

«Київський міський центр зайнятості співпрацює з різними підприємствами, в тому числі комунальними,  які забезпечують життєдіяльність нашого міста. Зокрема, проводиться робота з ПрАТ «АК «Київводоканал»,  КП «Київпастранс», КП «Київський метрополітен». Тільки за минулий рік 137 осіб за допомогою столичної служби зайнятості працевлаштовані на «Київводоканал». Однак потреба в працівниках набагато більша. За минулий рік була потреба  близько у 1300 вакансій на це підприємство», - сказав Білич.

За словами заступника генерального директора ПрАТ «АК «Київводоканал» Вадима Сторожука, нині підприємство потребує переважно працівників робітничих професій.

«Наше підприємство забезпечує життєдіяльність всього міста. В перспективі ми бачимо себе в забезпеченні цілого регіону, адже зараз стоїть питання, що до міста будуть приєднуватися сусідні райони. Однак, сьогодні існує проблема як у місті так і по Україні із залученням фахівців робітничих професій», - зазначив Сторожук.

Так, «Київводоканал» запрошує на роботу інженерів, контролерів водопровідного господарства, водіїв автотранспортних засобів, електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування, електрогазозварників, слюсарів-ремонтників, токарів.

Крім цього, на підприємство можливе працевлаштування людей з інвалідністю, а саме фахівців центру обслуговування споживачів та контролерів управління по роботі з мешканцями багатоквартирних будинків.

Під час інформаційно – рекрутингового заходу «Київводоканал відчиняє двері» фахівці служби зайнятості провели мотиваційний тренінг-семінар «Адаптація на новій роботі», консультування пов’язане з працевлаштуванням, експрес-співбесіду, тестування, профвідбір, юридичні консультації тощо.

«Усі бажаючі мали змогу отримати повну інформацію про наявні вакансії, про роботу ПрАТ «АК «Київводоканалу», а також про трудові та соціальні відносини у колективі. Усі хто шукають роботу, мали змогу отримати консультації щодо складання резюме та інформацію про навчальні заклади м. Києва, де можна пройти професійну перепідготовку та підвищити кваліфікацію», - резюмував директор столичної служби зайнятості.

Інформаційно – рекрутинговий захід «Київводоканал відчиняє двері» відвідало 1250 осіб, з них 200 осіб отримали домовленість про співбесіду на підприємстві.


З повагою

відділ інформаційної роботи

Київського міського центру зайнятості

т/ф 044/537 60 88

www.dcz.gov.ua/kie