Вік-Експо, ТОВ

Вік-Експо, ТОВ
Адреса:
м.Рівне, вул. Кобзарська, 85
Телефон:
+38(067)314-12-87
Електронна пошта:
Контактна особа:
Анастасія
Кількість. співробітників:
100-500
Сфера діяльності:
Автомобільний бізнес
Веб-сайт:

Автоград – це група компаній, яка вже понад 29 років працює на ринку Рівненської області.

Компанія «Вік-Експо», яка входить в склад Автограду розпочала в 1991 році. Основними сферами діяльності підприємства на той час були транспортні перевезення, торгівля та будівництво автозаправних станцій європейського типу. За 1995-2005 роки збудовано більше 50 станцій для таких мереж як “ANP”, “THK”, “Лукойл”, “SHELL”. У 2003 році компанія вийшла на автомобільний ринок регіону, відкривши перший автосалон Skoda. За кілька наступних років підприємство стало дилером брендів Audi, SEAT, FIAT, ВАЗ, Renault та Dacia. У 2009 році компанія виходить на автомобільний ринок Волинської області, відкриваючи підприємство «Луцьк-Експо» – офіційне представництво бренду Renault. В наступному році «Луцьк-Експо» отримує дилерство бренду Honda.Також у 2009 р. група компаній Автоград стає дилером Volkswagen та Honda в Рівному, у 2010 р. – відкриває BOSCH Car Service, а у 2012 р. – автоцентр Nissan.

Сьогодні Автоград на Кобзарській, 85 є офіційним дилером таких автомобільних брендів, як SKODA, Renault, Nissan, Honda, Fiat та BOSCH.

Автоцентр займає територію близько 1,3 га, із загальною площею приміщень 3353 кв.м., включаючи шість шоу-румів, де експонуються автомобілі, бокси станцій технічного обслуговування, а також майданчики з автомобілями для тест-драйвів та паркування клієнтів.

Ми пропонуємо до вашої уваги максимально повно представлені модельні ряди кожного з брендів, а також авторизовані СТО, які надають послуги гарантійного та післягарантійного обслуговування, продаж запаснихчастин та аксесуарів, послуги мийки, сервіс-мобіля і евакуатора.

Цінності працівників Автограду – любов до клієнта, чесність, відповідальність, працелюбність, розвиток.

За роки роботи Автограду на ринку автомобільної галузі тисячі клієнтів з Рівненської та інших областей скористались послугами з продажу та обслуговування автомобілів.

Більше інформації про наші автомобілі та послуги знайдіть на сайтах Honda, Skoda, Renault, Nissan, Fiat та BOSCH.

Переглянути новорічний журнал Автограду 2018

Переглянути новорічний журнал Автограду 2017

Переглянути новорічний журнал Автограду 2016

Переглянути новорічний журнал Автограду 2015

Переглянути новорічний журнал Автограду 2014

Всі вакансії компанії
У компанії поки немає вакансій