Форест-Релакс, ТОВ

Форест-Релакс, ТОВ
Кількість. співробітників:
менше 20
Сфера діяльності:
Гостинично-ресторанный бизнес
Веб-сайт:

Ласкаво просимо до маленької Швейцарії на території Полтавської області — заміський готельно-ресторанний комплекс Verholy Relax Park! Ми продумали все до дрібниць, щоб перевершити очікування від відпочинку!

Дизайн швейцарського ШАЛЕ став лейтмотивом стилю всього Комплексу. За простотою і лаконічністю ліній, ретельним підбором натуральних матеріалів і ергономікою організації життєвого простору котеджів і номерів ховається кропітка праця дизайнерів і професійних готельєрів.

Комплекс розташований всього в 10 кілометрах від центру Полтави, на 352-й кілометр траси Київ — Харків, поворот на село Верхоли, в селі Соснівка.

Наші гості зможуть відключиться від турбот зовнішнього світу і вдихнути насичений аромат сосен, отримати задоволення від незайманої природи, не на шкоду комфорту від звичних благ цивілізації. У розпорядженні гостя стильні готельні номери, мінімалістичні котеджі і просторі шале, авторська кухня від сім'ї ресторанів F&F, сучасний SPA-комплекс, конференц-зали з новітнім обладнанням та кінно-спортивний комплекс з породистими кіньми.

Усамітнення нашого Комплексу дає можливість відчути оздоровчий і відновлюючий ефект від відпочинку, отримати заряд позитивних емоцій і 100% релаксу.

Всі вакансії компанії
У компанії поки немає вакансій