OLKO

OLKO
Адрес:
г.Киев
Телефон:
+38 (093) 327-77-72
Кол. сотрудников:
меньше 20
Веб-сайт:

OLKO — це найбільша роздрібна мережа магазинів жіночого одягу та аксесуарів в Україні. Основна мета компанії — забезпечити наших споживачів якісним, модним і стильним одягом за доступними цінами. Турбота про кожного клієнта — головний принцип діяльності всіх співробітників OLKO. Компанія OLKO реалізує свою продукцію також під торговельними марками OLKO Casual та OLKO Women.

Щорічно OLKO випускає понад 2 000 моделей жіночого одягу.

Перший магазин OLKO був відкритий ще у 2002 році в місті Київ, а на сьогодні вже успішно працюють 38 магазинів у великих містах України. У них пропонується різноманітний асортимент унікальних моделей жіночого одягу на будь-який смак, здебільшого для повсякденного носіння. Широко представлені лінії блузок, сарафанів, футболок та ін. Кожні три місяці відбувається повне оновлення колекції, щотижня — поповнення асортименту.

Вигідні ціни на наші товари задовольнять навіть найвибагливішого споживача! У магазинах повсякчас діє програма лояльності, яка пропонує акції зі зниження цін до 70%, дисконтну систему, сезонні і святкові розпродажі. Роздрібна мережа активно зростає і розвивається. Тисячі жінок по всій Україні вже стали нашими постійними клієнтами, а це говорить про високий рівень довіри до нашої компанії та продукції!

Все вакансии компании
У компании пока нет вакансий