Билла-Украина

Билла-Украина
Адрес:
г.Киев
Контактное лицо:
Зинаида
Кол. сотрудников:
больше 500
Сфера деятельности:
Розничная торговля
Веб-сайт:

BILLA Україна є частиною концерну REWE Group, який був заснований в 1927 році в м. Кельн (Німеччина) і входить до числа лідерів серед підприємств продовольчого роздрібу в країнах Євросоюзу. Концерн здійснює розвиток торгових мереж під ім'ям BILLA в країнах Центральної та Східної Європи, розробляючи для цього відповідні стратегії, адаптуючи їх до умов різних країн і відповідаючи за менеджмент, аналіз господарської діяльності, передачу інновацій і планування. Сьогодні REWE Group представлена вже в 16 європейських країнах, об'єднує 326 тис. співробітників, а оборот концерну сягає близько 51 млрд. євро;

Перший супермаркет BILLA в Україні було відкрито 3 лютого 2000 року в Києві. Компанія невпинно продовжує працювати над своїм розширенням та розвитком. Завдяки будівництву нових супермаркетів і подальшій експансії ми прагнемо зайняти належне місце серед основних гравців у сфері торгівлі продуктами харчування на українському ринку. Сьогодні в Україні відкрито вже 27 магазинів BILLA.

Компанія BILLA у своїй роботі керується шістьма головними принципами:

Найголовніше для нас люди! Ми втілюємо ідеї та прагнемо змін! Ми прагнемо досконалості на всіх рівнях! Прибутковість завжди на меті у кожного з нас! Ми втілюємо ідеї в життя! Ми піклуємось та інвестуємо у майбутнє!..

BILLA має свою філософію продажу товару, яка стисло може бути зведена до таких критеріїв, як:висока якість, помірна ціна, повний асортимент, простота у придбанні товару, простота паркування автомобіля біля супермаркету, благоустрій та чистота навколо будівлі.

Компанія сповідує принцип, який стверджує:пропонуй споживачеві великий вибір високоякісних товарів за доступними цінами!

Все вакансии компании
У компании пока нет вакансий