Резюме "Завідувач виробництвом, технолог" в Хмельницком
Желаемый город работы : Хмельницкий
Дата рождения: Нет данных
Пол: Женщина
Семейное положение: Не указано
Дети: Не указано
(Функціональні обов’язки:
Проведення практичних занять відповідно до навчальних планів і планів виробничого навчання.)
(Функціональні обов’язки:
Створення оптимальних режимів виробництва продукції.
Запровадження порядку виконання робіт та операційного маршруту обробки сировини та напівфабрикатів.
Розробка і впровадження технологічних інструкції, схем та іншої технологічної документації.
Внесення змін до технічної документації у зв'язку з коригуванням технологічних процесів і режимів виробництва, перезатвердження ТУУ.
Контроль за якістю напівфабрикатів і готової продукції.
Контроль за додержанням технологічної дисципліни в цехах та правильної експлуатації технологічного устаткування.)
(Функціональні обов’язки:
Здійснення теоретичної і практичної підготовки у відповідності до затверджених програм.)
ТОВ «Насолода Україна»
(Функціональні обов’язки:
Організація виробничих процесів по виробництву борошняної кондитерської продукції широкого асортименту. Забезпечення випуску продукції для внутрішнього ринку і на закордонні дистрибьюції (Америка, Молдова).
Розробка і впровадження бізнес-процесів виробництва продукції. Розробка карт посад, посадових інструкції, робочих інструкцій персоналу тощо.
Розробка і впровадження положень, стандартів, інструкцій, чек-листів та іншої необхідної документації для систематизації роботи виробництва.
Участь у розробці процедур HACCP.
Здійснення оперативного контролю за забезпеченням виробництва (крім підрозділів виробництва у підпорядкуванні технічний відділ і відділ постачання сировини).
Участь у розробці і впроваджені заходів щодо реконструкції та модернізації виробничих потужностей фірми, створення безпечних умов праці і високої культури виробництва.
Здійснення суворого контролю за дотриманням технологічної дисципліни, правил і норм по охороні праці, виробничій санітарії і пожежній безпеці, вимог санітарних органів.
Аналіз роботи виробництва.
Організація навчання і підвищення кваліфікації працівників, забезпечення постійного удосконалювання підготовки персоналу організації. Підготовка і проведення атестацій працівників
Організація і проведення конкурсів професійної майстерності.)
ТОВ «Фудекспресс» (кулінарний цех мережі супермаркетів «Булка»)
(Функціональні обов’язки:
Організація виробничих процесів випуску кулінарної продукції для мережі Супермаркетів «Булка» м. Хмельницький.
Створення оптимальних умов для своєчасного і якісного виконання виробничим підрозділом покладених на нього повсякденних завдань в суворій відповідності до затвердженого порядку (регламенту) роботи, технологією виробництва продукції, що випускається фірмою.
Здійснення контролю за станом виробництва, дотриманням технологічної та трудової дисципліни, правил і норм з охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії і пожежної безпеки, вимог природоохоронних, санітарних органів, а також органів, що здійснюють технічний нагляд.
Розробка і впровадження положень, інструкції, стандартів, чек-листів для систематизації виробництва.
Розробка технологічних карт кулінарної продукції. Робота в програмі 1сТерм, введення нових позицій, створення протоколів цін, включення позицій в матриці, створення і корегування портфелів тощо.
Робота с постійними і новими постачальниками сировини.
Підбір кадрів, проведення навчання підлеглих, створення умов для підвищення кваліфікації, професійного зростання.)
(Планування випуску продукції власного виробництва та аналіз виконання планів щотижнево і щомісячно.
Аналіз і формування звітів по продажам власного виробництва і торгових точок щотижнево і щомісячно.
Аналіз списань по основним категоріям, оформлення звіту.
Розробка асортименту хлібобулочних та кулінарних страв, створення кулінарного календарю і т.д.
Розробка матеріалів для навчання персоналу напрямку власного виробництва (кухарі, пекаря, піцейоли, сушисти і т.д.). Розробка матеріалів для атестації персоналу після навчання.
Вивчення та аналіз роботи конкурентів (моніторинг цін, вивчення асортименту, формування пропозицій по розширенню асортименту, зміні цін тощо).
Розробка технологічних карт кулінарної та хлібобулочної продукції. Робота в програмі 1сТерм, введення нових позицій, створення протоколів цін, включення позицій в матриці, створення і корегування портфелів тощо.
Ґрунтовна робота з категорією (збір та аналіз інформації, створення структури категорії, розрахунки кількості СКЮ тощо)
Робота по пошуку постачальників сировини, проведення переговорів, підписання договорів, аналіз співпраці з постачальниками і формування таблиці рейтингу участі.
Робота по контролю якості продукції і викладки на вітринах (організація виконання фото-звітів кожної торгової точки, аналіз фото-звітів, оцінювання, внесення коректив, оформлення звіту на щоденній основі).
Робота по аналізу кількості залишків по торгових точках, оформлення таблиці.
Участь у проектуванні приміщень власного виробництва при відкритті нових торгових точок.
Участь при запуску нових торгових точок (налаштування портфелів кулінарної і хлібобулочної продукції, створення графіків постачання сировини, розцінення продукції, запуск виробництва тощо.))
Є досвід стратегічного планування і управління людьми, ведення переговорів.
Маю досвід підбору, навчання, адаптації, мотивації персоналу. Володію здатністю приймати нестандартні управлінські рішення, вмінням аналізувати, планувати і прогнозувати.
Особисті якості:
маю здатність до прийняття самостійних рішень, володію системним і стратегічним мисленням;
вмію сприймати критику, урівноважена, комунікабельна;
творча, легко навчаюсь;
працелюбна, відповідальна;
вимоглива як до себе так і до інших;
дотримую комерційну таємницю;
вмію працювати в команді, вітаю корпоративну етику;
без шкідливих звичок.
Є біометричний закордонний паспорт.
Вільно володію українською, російською мовами.
Хобі - подорожі, біг, фітнес.
Сімейний стан: одружена. Є двоє дітей.
Спеціальність: Технологія харчування Кваліфікація: технік-технолог,
Спеціальність: Технологія харчування Кваліфікація: інженер-технолог.,