Резюме "Директор виробництва" в Киеве
Желаемый город работы: Киев
Дата рождения: Нет данных
Пол: Мужчина
Семейное положение: Состою в браке
Дети: Есть дети
Путильська молочарня (FMCG), (молокопереробка), Путила
(-організація та контроль діяльності підприємства,
-контроль роботи відділу продажів, відділу реалізації і маркетингу і з метою збільшення об'єму продажів
-випуск цільномолочної продукції.
- сир твердий,сир кисломолочний,бринза,сулугуні,йогурт,ряженка,кефір,сметана,
молоко -продукція екологічно чиста без консервантів).
-впровадження на підпрємстві системи контроля якості HACCP
-співпраця зі всіма контролюючими інстанціями
-співпраця з керівниками сільськогосподарських підприємств по закупівлі сировини.
-відновлення автомобільного парку підприємства
-ремонт і обслуговування холодильного обладнання
-поточний та капітальний ремонт обладнання
-розробка нових видів продукції (йогурти з наповнювачами,молоко з наповнювачами, вершки кулінарні,вершки до кави,напій із сиворотки з наповнювачем).)
Михалыч и К (FMCG), (молокопереробка), Вінниця
(-запуск лінії по розливу згущенного молока в жесть та скло банку
-усунення пороків якості та проблем з зберіганням згущенного молока
-підбір обладнання та запуск цеху по виробництву розсольних сирів
-запуск на підприємстві з нуля асептичної мойки обладнання та молоковозів
-розробка лінії для стерилізації жесть банки,скло банки та кришок
-контроль якості сировини в лабораторії підприємства
-контроль за розподілом сировини та переробкою аж до готової продукції
-розробка нових рецептур для конкурентноспроможної ціни
-виконання обовязків зав.лабораторії)
ROSHEN (FMCG),(кондитерська фабрика), Вінниця
(-підготовка обладнання до виробництва
-контроль параментрів на всіх єтапах виробництва
-контроль якості продукції
-контроль за дотриманням рецептури
-контроль за санітарним станом
-контроль за використанням допоміжних матеріалів)
ТОВ Люстдорф (FMCG), (молокопереробка uht), Іллінці
(-ведення виробничого обліку
-організація вхідного контролю сировини та матеріалів на підприемстві
-розробка та впровадження системи управління якістю та безпеки продукції
-організація та впровадження на виробництвів нових видів продукції
та технологічних процесів
-контроль якості продукції відповідно з HACCP та міжнародними стандартами ISO 9001.ISO 22000:
-складання рецептур,технологічних карт
-контроль якості показників молока uht
-контроль за дотриманням всіх технологічних процесів на різних стадіях виробництва uht
-контроль процеса упаковки молока uht
-контроль за дотримання рецептури uht
-контроль за санітарним станом виробництва
-перевірка по витратам допоміжних матеріалів на продукцію)
Навички роботи з комп’ютером
ПК на рівні користувача (WORK.EXCEL.INTERNET.Поштові программи)
Руководство и управление людьми 20-70 человек (14 років досвіду)
Просунутий, 1 рік тому.
Проработал в молочном бизнесе 18 лет (18 років досвіду)
Просунутий, використовую в даний час.
Додаткова інформація:
Відповідальне ставлення до своїх обовязків,вміння працювати в команді,працьовитість,чесність,цілеспрямованність,вміння працювати в стресових ситуаціях.
Технологія зберігання та переробки молока, Київ
Українська — свободно
Англійська — базовый