Ярмарок вакансій в КПІ ім. Ігоря Сікорського

НАЦІОНАЛЬНИЙ  ТЕХНІЧНИЙ  УНІВЕРСИТЕТ  УКРАЇНИ

«КИЇВСЬКИЙ  ПОЛІТЕХНІЧНИЙ  ІНСТИТУТ

ІМЕНІ ІГОРЯ СІКОРСЬКОГО»

03056, м. Київ, пр-т Перемоги, 37; тел. 236-79-89


ЗАПРОШЕННЯ

 

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» запрошує Вас до участі у кар’єрних заходах, а саме:

Ярмарок вакансій «be Ahead. Осінь 2019», який проводитиметься 07 листопада 2019 р. на території університету. На Ярмарку будуть представлені підприємства та організації, що зацікавлені у працевлаштуванні перспективних студентів та молодих спеціалістів. Під час Ярмарку Ви зможете ознайомити студентів та випускників КПІ ім. Ігоря Сікорського з діяльністю своєї компанії, розповісти про наявні вакансії, надати інформацію про відкриті програми з працевлаштування, стажування, проходження практики.

Стати одним із учасників інших кар’єрних заходів в університеті в зручний для компанії час: навчальні семінари, зустрічі студентів зі спеціалістами компаній, воркшопи, бізнес-ігри та ін. Деталі обговорюються додатково.

Заповнену заявку на участь у Ярмарку, лого компанії (формат *eps) та скорочений опис про діяльність компанії (Word) необхідно подати Організаційному комітету до 23 жовтня 2019 р.


За додатковою інформацією звертайтеся:

Адреса: 03056, Київ, вул. Металістів, 5а, корпус 31, кім.1-07

Тел.:  (044) 204-85-93

rabota.kpi.ua

e-mail: [email protected]