Бажане місто роботи : Київ
Дата народження: 27 вересня 1995 (29 років)
Стать: Чоловік
Сімейний стан: Женат
Діти: Не вказано
Київський національний торговельно-економічний університет, Киев
( організація роботи та забезпечення підготовки лабораторії для проведення тренінгів, дегустацій, лабораторних та практичних занять з дисциплін кафедри;
організація матеріально-технічного забезпечення навчального процесу;
участь в підготовці наочних та технічних засобів навчання в лабораторії;
участь в організації та проведення навчальних дегустацій з визначення особливих характеристик та показників якості різних груп напоїв;
ознайомлення з правилами приготування і подавання напоїв в закладах ресторанного господарства;)
Київський національний торговельно-економічний університет, Киев
( проведення лабораторних та практичних занять з дисциплін «Устаткування закладів ресторанного господарства», «Устаткування готельно-ресторанних комплексів»;)
Київський національний торговельно-економічний університет
( проведення профорієнтаційної та агітаційної роботи для професійно-орієнтованої молоді щодо особливостей навчання на спеціальності:
консультування абітурієнтів щодо особливостей вступу до університету;
підготовка рекламних матеріалів про спеціальність, оголошень та інформаційних матеріалів для вступників.
підготовка звітів, обробка документів та внесення даних у внутрішню систему обліку вступників;
реєстрація та обробка електронних заяв в ЕДЕБО;)
Державний торговельно-економічний університет, Киев
( проведення практичних та лабораторних занять з дисциплін: «Енологія», «Ресторанна справа» (розділ «Технологія ресторанної продукції», «Організація обслуговування», «Організація виробництва», «Кондитерське та пекарське мистецтво», «Гігієна та санітарія».
розроблення навчально-методичного забезпечення дисциплін;
участь у науково-дослідній роботі, підготовка наукових публікацій;
керування науковою роботою студентів;
ведення сторінки кафедри в соціальних мережах (Facebook, Telegram, Instagram);
підготовка інформаційних матеріалів, оголошень, постів, відеороликів, рекламних матеріалів;
участь в організації проведення спеціалізованих лекцій, навчально-консультаційних нарад, науково-практичних семінарів, конференцій;
підготовка документації (накази, положення, інструкції, заяви тощо).)
( прийом та контроль якості сировини та продуктів;
обробка сировини, виготовлення напівфабрикатів;
контроль термінів та режимів зберігання напівфабрикатів, страв;
підготовка залів до обслуговування, сервірування столів, забезпечення процесу обслуговування;
обслуговування бенкетних заходів (бенкети, фуршети, кава-брейки, конференцій тощо))
та самовдосконалення, дисциплінованість,
НАВИЧКИ:
• досвід організації та проведення заходів: конференції, семінари, майстер-класи, круглі столи тощо;
• навички роботи в команді;
• організація робочого процесу, контроль якості виконання роботи;
• впевнений користувач MS Office (Word, Excel, PowerPoint);
• досвідчений користувач програм Teams, Zoom;
• водійське посвідчення категорій «В»
ХОББІ:
Прогулянки, читання, кулінарія, нутриціологія,
спеціальність «Харчові технології», кваліфікація: магістр, інженер-технолог, Киев (Украина)
спеціальність «Харчові технології та інженерія», кваліфікація: бакалавр, інженер-технолог, Киев (Украина)
Спеціальність: «Виробництво харчової продукції», кваліфікація: молодший спеціаліст, технік-технолог з технології харчування, Киев (Украина)
Русский — вільно