Приемщик (администратор) сервисного центра

10000 грн. мотивация %
Готові взяти випускника / студента останніх курсів
Дата публікації:
23.01.2022
Компанія:
Контактна особа:
Отдел кадров
Телефон:
Показати телефон
Адреса:
м.Київ, ул. Заболотного Академика, 5
Вид зайнятості:
Повна занятість
Освіта:
середня спеціальна
Досвід роботи:
будь-який досвід роботи
Відрядження:
неможливі
Опис вакансії:

Мережа сервісних центрів з ремонту техніки, шукає свого «Адміністратора в сервісний центр», шукаємо відповідального, організованого, з відповільним підходом до  своєї роботи, з вмінням працювати у команді та працювати на результат.:

-СЦ Борщагівка - бульвар Кольцова, 14

-СЦ Позняки  - вул. Княжий Затон 2/30

- СЦ Героїв Дніпра - вул. Героїв Дніпра, 18

Співробітник, це лице компанії та повинен вміти виконувати роботу, як :- Прийом техніки в ремонт, консультація клієнтів, зацікавлення кожного клієнта до співпраці, узгодженням початкової суми ремонту та видача техніки ремонту;- Продаж супутніх товарів на сервісному центрі з вітрини та додаткових послуг ;- Консультування нових і існуючих клієнтів, з питань щодо ремонту техніки та вирішення конфліктних ситуацій, мати підхід до кожного клієнта;- Розрахунок клієнта під час оплати за надані послуги СЦ;- Ведення касової звітності по сервісному центру.

Перед тим, як прийняти Вас на роботу, ми Вас будемо навчати всьому, в іншому сервісному центрі, з нашим співробітником компанії. Потім вже, Ви самостійно будете працювати, в команді на своєму СЦ.

Умови роботи :

Надаємо робоче місце, а саме: все приміщення сервісного центру у Вашому розпорядженні для комфортної роботи, надання ноутбука для роботи, та потрібних робочих матеріалів.

Офіційне праце влаштування.

Перегляд заробітної плати, кожен квартал.

Дружній колектив.

Ми чекаємо, на Ваше резюме з нетерпінням, на електрону пошту: [email protected]. Та звертайтесь за телефоном або пишить в Telegram: 063 197 15 38 відділ кадрів, та додаткові лінії зв'язку: 050 390 99 09, 098 390 9909 або можете завітати до нас одразу, за адресою - м. Київ, м. Теремки, вул. Академіка Заболотного, 5.

Поділитися
Отримуйте першими нові вакансії на свою електронну пошту!