Резюме "Кондитер, Адміністратор, Оператор" в Львові
Бажане місто роботи : Львів
Дата народження: 7 вересня 1998 (26 років)
Стать: Жінка
Сімейний стан: Не вказано
Діти: Не вказано
Львівські сіннроли, Львів
(- випікання різних видів сіннаролів та десертів
- викладка готової продукції на вітрину
- продаж готової продукції)
Hotel Villa Park MED & SPA, Ciechocinek
(- виготовлення простих тортів, тістечок та інших поштучних кондитерських і хлібобулочних виробів з нанесенням трафаретного малюнка за еталоном однією фарбою або з нескладним поєднанням фарб із різного виду сировини: борошняного тіста, сирної маси або морозива;
- користування нормативно-технологічною документацією (Збірником рецептур, калькуляційною карткою, технологічною карткою).)
Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу, Львів
(- практичне професійне навчання студентів на виробництві;
- планвання і забезпечення виконання навчально-виробничих робіт; - складання програми проведення занять, підготовка практичних розробок навчальних тем;
- ознайомленя студентів з технікою і технологією, інструктування, навчання користатися технічною документацією;
- здійсння контролю за виконанням завдань, оцінка успішністі, стимулювання становлення майстерності і розвитку технічної творчості.)
Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, Львів
(- виконання службових доручень та поточних завдань;
- прийом та розподіл вхідної/вихідної кореспонденції;
- організація проведення нарад, переговорів та ін.
- ведення ділової переписки;
- організація прийому гостей (чай/кава, бронювання квитків, готелей та ін.);
- організація відряджень)
Eva, Львів
(Консультанція клієнтів;
Работа з касовим апаратом;
Виконання планових показників и стандартах обслуговування;
Викладка товару, перевірка асортименту;
Участь в проведенні інвентаризації.)
Вмію працювати з Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint), програма Chef, інтернетом
Маю водійське посвідчення та досвід водіння
Харчові технології, Київ (Україна)
Кухао-кондитер, Львів (Україна)
Технолог харчової продукції, Львів (Україна)
Польський — базовий