Студио Модерна, ООО

Студио Модерна, ООО
Адрес:
г.Киев
Телефон:
380503531278
Контактное лицо:
Юлия Глаголева
Кол. сотрудников:
больше 500
Сфера деятельности:
Розничная торговля

Міжнародна компанія «Студіо Модерна» була започаткована у Словенії в 1992 році, займається продажем високоякісних товарів для дому, здоров’я, фітнесу та краси та є лідером на ринку телемаркетингу в Європі, має представництва в 21 країні світу, а чисельність персоналу налічує понад 7000 працівників. Компанії належить мережа магазинів Top Shop. Компанія є власником брендів Dormeo, Delimano, Walkmax та ін.

В Україні компанія працює та розвивається вже понад 15 років. До 600 співробітників довіряють нам свій досвіт. Ми ведемо прозорий та цілком легальний бізнес. Співробітники нашої компанії отримують офіційну зарплатню, та повну соціальну захищеність, що надає їм відчуття впевненості у наступному дні.

Кол-центри компанії — це найбільші кол-центри в Україні. Ми працевлаштовуємо в м. Києві (понад 200 співробітників) та Полтаві (до 200). Більшість спеціалістів працюють більше 5-ти років в компанії. Ми заохочуємо бажання кар'єрного зростання, адже директор компанії Студіо Модрена, Тетяна Смолко, починала роботу в компанії з позиції менеджер з продажу у кол-центрі. Бренд-менеджери компанії, супервайзери, бізнес-тренери, менеджери з персоналу — не виняток. Разом з компанією ви матимете змогу розвитку у обраному напрямку.

У зв’язку із стрімким розвитком, Студіо Модерна, запрошуємо в свою команду позитивних, відкритих до розвитку людей.

Все вакансии компании
У компании пока нет вакансий