Метро Славутич, СТО

Метро Славутич, СТО
Кол. сотрудников:
меньше 20
Сфера деятельности:
Транспорт, логистика
Веб-сайт:
Все вакансии компании
Старший Майстер, майстер- прийомщик
Метро Славутич, СТО | Киев
23000 грн.