Продавець-консультант мобільних аксесуарів

10000 грн. Залежить від Вашої активності у продажах
Готовы взять выпускника / студента последних курсов
Дата публикации:
05.12.2023
Компания:
Контактное лицо:
Ростислав Костянтинович
Телефон:
Показать телефон
Адрес:
г.Киев, вул. Чавдар Єлизавети 32
Вид занятости:
Полная занятость, Сменный график
Образование:
любое образование
Опыт работы:
любой опыт работы
Командировки:
невозможны
Описание вакансии:

"My Gadgets" Наша мета - надавати якісний сервіс та консультації нашим клієнтам щодо придбання та використання сучасних гаджетів.

Вакансія "Продавець-консультант" у нашій компанії вимагає від кандидата високого рівня професіоналізму та знання продукту, а також здатності надати якісні консультації та підтримку клієнтам.

Задачі:

- Продаж аксесуарів до мобільних телефонів та супутніх товарів. Також батарейок та інших дрібниць.- Забезпечення високого рівня обслуговування клієнтів- Здійснення активної роботи з підвищення обсягів продажів та приваблення нових клієнтів- Ведення обліку продажів та складського обліку- Ідеальне знання асортименту товару та їх ціну

Вимоги:

 Досвід роботи в продажах вітається, але ми можемо всього навчити з 0.- Вміння ефективно комунікувати та консультувати клієнтів- Відповідальність та самостійність у прийнятті рішень- Знання ПК на рівні користувача. Пропонуємо:

- Графік роботи 2/2 обо плаваючий- Конкурентну заробітну плату та бонусну систему винагород  - Дружню та професійну команду- Комфортне робоче середовище та сучасні умови праціЯкщо ви є енергійним, маєте бажання працювати з клієнтами та володієте необхідними навичками, ми запрошуємо Вам приєднатися до нашої команди. Надішліть своє резюме на нашу електронну адресу із зазначенням посади "Продавець-консультант" у темі листа. Ми з нетерпінням чекаємо на вашу відповідь та надіємося на успішну співпрацю

Поделиться
Похожие вакансии
Получайте первыми новые вакансии на свою электронную почту!