Резюме "Шеф-кухар" в Києві
Бажане місто роботи : Київ
Дата народження: Немає даних
Стать: Чоловік
Сімейний стан: Не вказано
Діти: Не вказано
FRAU ROSA
(Почав свій шлях з горячого процесу , потім вирішив пізнати всі грані кухні , працював на грилі , закусках , та десертах . Переміг у конкурсі «кращий кухар» , та отримав грошову мотивацію від ресторану.)
Кухар горячого процесу
(В цьому ресторані я відпрацював швидкість , а також якість подачі страв . Навчився працювати з різноманітними делікатесами . Освоїв техніки су-від , компресація та ферментація .)
BLANKE
(Я отримав досвід в роботі з буйволиною молочною продукцією : моцарела , буратта , рікотта , страчателла , качотта . Створив авторське меню на основі цих продуктів .)
ДЕРГАЧЕВ
(В данному закладі я подавав страви «зі двора на стіл». У власників ресторану була власна ферма з виробництва м’яса та молочних продуктів . Створювали сезонні блюда та оновлювали меню кожні 3 місяці .)
Участь у «МайстерШеф»
(З часів навчання планував прийти на МайстерШеф . Отримав масу досвіду , емоцій , професійного розвитку , творчого натхнення та віру в себе. Закінчив проект суперфіналістом та з ціллю стати шефом на кухні та лідером у колективі .)
BIOLOGIST
(В данному ресторані я запустив концепцію сучасної української кухні з локальними продуктами . Також ми співпрацюємо з українськими фермами та м’ясокомбінатами .)