Короткий О.М., ФОП

Короткий О.М., ФОП
Адрес:
г.Городня, Україна, 15100, Чернігівська обл., Чернігівський р-н, місто Городня, вул.Перемоги, будинок 73, квартира 45
Телефон:
380664185022
Электронная почта:
Контактное лицо:
КОРОТКИЙ ОЛЕГ
Кол. сотрудников:
меньше 20
Сфера деятельности:
Інші види діяльності із прибирання

Наша компанія спеціалізується на чищенні та обслуговуванні басейнів, і ми готові надати вам високоякісні послуги для підтримання чистоти та безпеки вашого басейну.

Ми розуміємо, що басейн – це головне місце для відпочинку та релаксації, тому ми націлені на те, щоб ваш басейн завжди був у ідеальному стані. Наша команда досвідчених та професійних фахівців піклується про те, щоб вода у вашому басейні була чистою, прозорою та безпечною для купання.

Наші послуги з чищення басейнів включають щоденне видалення сміття і листя з поверхні басейну, регулярну перевірку та корекцію хімічних компонентів у воді, а також вакуумування дна і стінок басейну для повного видалення забруднень. Ми також пропонуємо спеціалізовані послуги з чищення та обслуговування фільтрів та насосів, щоб переконатися, що ваш басейн завжди функціонує на найвищому рівні.

Ми також пропонуємо різні пакети з обслуговування вашого басейну, які підходять саме вашим потребам. Наші професіонали можуть регулярно відвідувати вашу власність та виконувати всі необхідні роботи з чищення та обслуговування. Крім того, ми завжди готові надати екстрену допомогу при необхідності, так що ви можете бути впевнені, що ваш басейн завжди буде в ідеальному стані навіть у найнепередбачуваніші моменти.

Ми також забезпечуємо навчання власників басейнів про правильне поводження з хімічними продуктами для басейну та основи підтримки його чистоти та безпеки. Ми віримо, що освіта та інформування ключові для того, щоб наші клієнти могли самостійно керувати та підтримувати свої басейни в ідеальному стані.

Ми пишаємося своїм професіоналізмом, надійністю та якістю роботи. Ми прагнемо довгострокових партнерських відносин з нашими клієнтами, і тому ми завжди намагаємося перевершити очікування наших клієнтів.

Довірте нам турботу про ваш басейн, і ви залишитеся задоволені результатами. Ми готові відповісти на всі ваші запитання та запропонувати рішення, які найбільше підходять вашим індивідуальним потребам. Зв'яжіться з нами вже сьогодні, і наша компанія з чищення та обслуговування басейнів обов'язково знайде оптимальні рішення для вас.

Все вакансии компании
Менеджер по роботі з клієнтами
Короткий О.М., ФОП | Киев
20000 грн.